We - CiaoViet Travel & Trading Company – the leading expert of airlines tickets service in Vietnam and all over the world. For domestic flights, We are representative & officilal agents for Jetstar Indochina Airlines & Vietnam Airlines. For international flights, We 'll serve you with the most convenient service with Eva, American Airlines, Silk Air, Thai Airways, Tiger Airways, Air Asia, Cathay Pacific, Dragon Air ... which transport you to all parts of the world. With a staff of dynamism, enthusiasm, responsible, ever studying abroad and experienced, We assure to supply you the best service of flights. For your good flights, contact with us!
vietnam tours
vietnam hotels
vietnam travel info
Tours For Vietnamese
THÁNH ĐỊA MỸ SƠN
Code: CV - VNS14
Type tour: Tours For Vietnamese
Duration: 1 Day/0 Night
Price: Contact Us
Start date: Upon Request
Destination: My Son
End: My Son
Route: - My Son -
Summary: Một ngày tại Mỹ Sơn để khám phá kinh đô xưa của vua Chăm Pa. Đây từng là nơi tổ chức cúng tế của vương triều Chăm pa cũng như là lăng mộ của các vị vua Chăm pa hay hoàng thân, quốc thích. Thánh địa Mỹ Sơn được coi là một trong những trung tâm đền đài chính của Ấn Độ giáo ở khu vực Đông Nam Á và là di sản duy nhất của thể loại này tại Việt Nam.

Detailed itinerary:

MY SON HOLYAND
( UNESCO WORLD HERTAGE SITE)
 
08.00 AM. Bus will pick you up from your hotel depart of My Son. On the way you can visit paddy rice field and many beautiful rural landscapes.
09:00 AM. Arrival. Purchase entrance fee and transfer to My Son Champa Sanctuary by American Jeep. 
09:30 AM. Visit Vietnam’s most important centre of ancient Kingdom of Champa. It became a religious centre under King Bhadravaman on the late 4 century and was occupied until the 13th century – the longest period of development of many monument in Southeast Asian. Most of the temple were dedicated to Champa Kings associated with divinities, particulary SHIVA who was regarded as the founder and protector of Champa’s Dynasties. But most of its architectural works had fallen into either through war and over the passage time. The vestiges of 25 structures remained to this day.
11:00 AM. Return Hoi An. End of trip

THÁNH ĐỊA MỸ SƠN
( DI SẢN VĂN HÓA THẾ GIỚI)
 
08.00 AM. Xe buýt sẽ đón quý khách từ khách sạn và khởi hành  đi Mỹ Sơn. Trên đường đi, bạn có thể tận mắt chứng kiến những cánh đồng lúa và rất nhiều phong cảnh đẹp của nông thôn. 
09:00 AM. Đến nơi. Mua lệ phí tuyển sinh và chuyển đến thánh địa Mỹ Sơn.
09:30 AM. Tham quan thánh địa Mỹ Sơn. Mỹ Sơn có lẽ được bắt đầu xây dựng vào thế kỷ 4. Trong nhiều thế kỷ, thánh địa này được bổ sung thêm các ngọn tháp lớn nhỏ và đã trở thành khu di tích chính của văn hóa Chămpa tại Việt Nam. Ngoài chức năng hành lễ, giúp các vương triều tiếp cận với các thánh thần, Mỹ Sơn còn là trung tâm văn hóa và tín ngưỡng của các triều đại Chămpa và là nơi chôn cất các vị vua, thầy tu nhiều quyền lực. Những di vật đầu tiên được tìm thấy ghi dấu thời đại vua Bhadravarman I (Phạm Hồ Đạt) (trị vì từ năm 381 đến 413), vị vua đã xây dựng một thánh đường để thờ cúng linga và Shiva. Mỹ Sơn chịu ảnh hưởng rất lớn của Ấn Độ cả về kiến trúc - thể hiện ở các đền tháp đang chìm đắm trong huy hoàng quá khứ, và về văn hóa - thể hiện ở các dòng bia ký bằng chữ Phạn cổ trên các tấm bia.
11:00 AM. Quay trở lại Hội An. Kết thúc chuyến đi.
 

Cancellation policy: 
No Show 100 % charge
7-1 days 50 % of the tour price
14-8 days 30 % of the tour price
21-15 days up 10 % of the tour price
22 days up no charge

Remarks:
* Itinerary is subject to change depending on the confirmed flights, road conditions, and rooms availability. 
*Prices are subject to change in case of VAT or other tax increases

THÁNH ĐỊA MỸ SƠN
CV - VNS14